Torbjørn Dyrud

musiker | tekstforfatter | komponist


Østre Toten kulturhus, Skreia - med band!
Apr
19
7:00 PM19:00

Østre Toten kulturhus, Skreia - med band!

Tidlig i februar spilte jeg sangene mine med band for første gang. «Eneste mulighet for konsert med band» sa jeg da. Så feil kan en ta. Så godt likte publikum konserten og så pent skrev Oppland Arbeiderblad om den etterpå, at jeg forstod med en gang at dette MÅ jeg gjøre igjen, så fort som råd er. 

Med stor glede og fryd, kan jeg derfor kunngjøre at det blir KONSERT TORSDAG 19. APRIL på kulturhuset på Skreia sammen med Bjørn Holm, Kjetil Steensnæs og Ola Øverby. Samme gjeng som på Gjøvik i februar, med den forskjellen at nå har vi unnagjort førstereisa og er tilsvarende gira for å gi publikum en strålende konsert med låtene fra «Under sola, gjennom regnet» og «Detti er heme».

View Event →
Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss - solo
Mar
15
to Mar 16

Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss - solo

  • Fyrverkeriet Kulturhus (map)
  • Google Calendar ICS

Torbjørn Dyrud fra Kapp har nylig gitt ut «Under sola, gjennom regnet» som er hans andre plate med egne sanger. Nå kommer han til Raufoss med de nye sangene og helt sikkert noen fra «Detti er heme» også. Dyrud er for mange kjent som kapellmester i Urbane Totninger, og de senere åra har fler og fler fått et forhold til ham som soloartist. Førsteopplaget av «Detti er heme» ble utsolgt, la oss håpe det samme for konserten hos oss. 

View Event →
Friscena på Gjøvik kultursenter - med band
Feb
8
7:00 PM19:00

Friscena på Gjøvik kultursenter - med band

Nå er Torbjørn Dyruds andre viseplate endelig kommet, og den 8. februar spiller han på Friscena med Ola Øverby, Bjørn Holm og Kjetil Steensnæs. 

«Under sola, gjennom regnet» inneholder ti sanger som bærer i seg mye av det folk forbinder med det gode liv på landet. Musikken er en slags amerikana-inspirert Prøysen med en verbal, musikalsk og dyktig verbal pianist i midten. Låtene hans er personlige og ekte, tekstene er nære, varme, ettertenksomme, underfundige og observante. Sangene handler om kjærlighet og savn, jordbruk og håp, foreldreskap og årstider. Musikken lodder dypt og favner vidt og en kan fornemme kulturlandskapet og den store himmelen over flatbygdene i musikken han lager.

View Event →