Torbjørn Dyrud

musiker | tekstforfatter | komponist

Back to All Events

Østre Toten kulturhus, Skreia - med band!

  • Østre Toten Kulturhus Norway (map)

Tidlig i februar spilte jeg sangene mine med band for første gang. «Eneste mulighet for konsert med band» sa jeg da. Så feil kan en ta. Så godt likte publikum konserten og så pent skrev Oppland Arbeiderblad om den etterpå, at jeg forstod med en gang at dette MÅ jeg gjøre igjen, så fort som råd er. 

Med stor glede og fryd, kan jeg derfor kunngjøre at det blir KONSERT TORSDAG 19. APRIL på kulturhuset på Skreia sammen med Bjørn Holm, Kjetil Steensnæs og Ola Øverby. Samme gjeng som på Gjøvik i februar, med den forskjellen at nå har vi unnagjort førstereisa og er tilsvarende gira for å gi publikum en strålende konsert med låtene fra «Under sola, gjennom regnet» og «Detti er heme».